Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η Η Nicole Scherzinger μίλησε στο MTV για το νέο της album “Killer Love”

H Nicole Scherzinger άφησε πίσω τις Pussycat Dolls και αυτή την εποχή ετοιμάζει ένα solo album έκπληξη, με την συμμετοχή των καλύτερων παραγωγών της σύγχρονης pop μουσικής!


Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Nicole έχει συνεργαστεί με τον 50 Cent για το κομμάτι “Right There” ενώ το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής ανέλαβε ο RedOne, γνωστός από την συμμετοχή τους σε albums των Lady Gaga, Katy Perry, Jennifer Lopez.

Τα MTV US News επισκέφθηκαν την Nicole Scherzinger στo set των γυρισμάτων για το video του νέου single “Right There”. Η ex-Pussycat Doll είχε πολλά να πει, ξεκινώντας από τις απαραίτητες συστάσεις: «Λοιπόν, στο νέο μου album δούλεψα με τον παραγωγό RedOne, ενώ κατά την διαδικασία της μίξης βοήθησαν και οι Tricky Stewart, The-Dream, Jim Jonsin, Ne-Yo. Επίσης χαίρομαι πολύ, που συνεργάστηκα με τα αγαπημένα αγόρια μου, τον 50 Cent και τον Snoop.» και συνέχισε, δίνοντας την γενική εικόνα του “Killer Love”: «Υπάρχουν αρκετά δυνατά dance tracks, πολλές urban pop ανατροπές και αρκετή ανεβαστική διάθεση!»

Όμως, η συνεργασία με τον RedOne έχει τα τυχερά της, καθώς εκτός από την δεδομένη καταξίωση στα charts, υπάρχουν και πολλά ταξίδια: «Η ηχογράφηση ήταν φανταστική. Βρεθήκαμε στην Βόρεια Γαλλία, μετά στην Ισπανία, υπήρχε ένα υπέροχο περιβάλλον και νοιώθαμε όλοι τέλεια.» προσθέτοντας: «Είχα αυτόν τον αρκετά δυνατό, επικίνδυνο ήχο στο μυαλό μου που να αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο στα live. Ο RedOne είναι ένας μουσικός με σπάνιο ταλέντο, που μπορεί να χτίσει το δικό του μουσικό υβίδιο, χρησιμοποιώντας ξεχωριστούς και παράξενους ήχους.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More