Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Aποκλειστική Συνέντευξη απο τους TESI5

Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι απο εσάς θα έχετε ακούσει το "I Hate U But I Love U", Θέλετε να μάθετε ποιοι κρύβοντε πίσω απο το αυτό το επιτυχιόδες κομμάτι;; Δείτε τώρα την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσαν στο blog μας οι Αποστόλης Αναγνώστου και Σπύρος Γκότσης!!



Καταρχήν θέλω να μου συστηθείτε για να σας μάθουν και αυτοι που ίσως να μην σας γνωρίζουν..
Λεγόμαστε Σπύρος Γκότσης και Αποστόλης Αναγνώστου,είμαστε 20 και 23 χρονών αντίστοιχα κ μένουμε Αθήνα-Σέρρες. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας για την Ελληνική dance μουσική και για την προσπάθεια που κάνετε για την προώθησή της. Το αντικείμενο μας είναι η μουσική σύνθεση στην ηλεκτρονική dance μουσική.

Πως προέκειψε το όνομα ΤΕΣΙΣ ;
Το όνομα προέκυψε απο μια ισπανική ταινία του "96 με όνομα ΤΕΣΙΣ που μας τράβηξε το ενδιαφέρον κ μετά απο κάποιες συζητάσεις καταλήξαμε σε αυτό. Εμείς απλά αντί για το τελικό "Σ" βάλαμε το "5" για να μην είναι κάτι τόσο απλό και για να μπορεί να "τραβήξει" ποιό ευκολα το κοινό διαβάζοντας το.

Περιμένατε ποτέ ότι το «Ι Ηατε you but i love you» θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία; 
Η αλήθεια είναι πώς οχι.Με τον καιρό βλέπαμε οτι παίρνει αρκετή έκταση το remix του «Ι Ηατε you but i love you».Μας ικανοποίησε αυτό το γεγονός. Γιατί κάναμε αυτό που μας αρέσει και είδαμε ανταπόκριση.Είναι η καλύτερη ηθική ικανοποίηση και ανταμοιβή για τον οποιονδήποτε παραγωγό.


 Έχετε κάνει και κάνα remix σε καπιο γνωστό κομμάτι;
 Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει remix το κομμάτι Paul Panait feat Virtual - I Hate U But i Love U.Επίσης έχουμε κάνει ένα remix για ένα ελληνικό σχήμα πάρα πολύ γνωστό. OTHERVIEW - SO LONG (TESI5 REMIX).Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα 3 μέλη αυτού του συγκροτήματος.

Θα υπάρχουν και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα; 
Προς το παρόν έχουμε έρθει σε επαφή με κάποια πολύ γνωστά και αξιόλογα ελληνικά σχήματα στο ίδιο ύφος μουσικής.Mας ευχαριστεί μέχρι στιγμής αυτο σε μεγάλο βαθμό και ευελπιστούμε για κάτι πολύ καλύτερο στο μέλλον.


Είστε χαρούμενοι με αυτό που κάνετε;
Φυσικά.Το να δημιουργείς κάτι δικό σου σε κάνει να έχεις διαφορετική αντίληψη για όλα τα θέματα!!



Τη μουσική την αντιμετωπίζεται ως εκτόνωση και διασκέδαση κατά κύριο λόγο;
Ναι.Για μας η μουσική ειναι μια ξεχωριστή "νότα" στην ζωή μας. Και για όλο τον κόσμο πιστεύουμε οτι ειναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγει απο τα καθημερινά προβλήματα. 


Πια είναι η γνώμη σου για την πειρατεία τις μουσικής; 
Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική,είναι πασίγνωστο.Η αλήθεια είναι οτι μας στενοχωρεί εν μέρη οτι όλα πλέον γίνοντε μέσω της χρήσης του internet.
Έχει άλλη "γοητεία" το να αγοράζεις ένα cd ή ενα vinylio αυθεντικό, από το να τα έχεις κάνοντας ένα απλό "κλίκ" .

 

Με τι άλλο ασχολείστε πέρα από την μουσική στην καθημερινότητά σου;
Η καθημερινότητα μας ειναι απλή.Κάποιες ώρες στις σχολές μας και έπειτα αφιέρωση χρόνου πάνω στην παραγωγή μουσικής. 

Θα θέλατε να δουλέψετε μ’ ένα πολύ μεγάλο ξένο DJ ή μ’ έναν πολύ γνωστό ξένο τραγουδιστή; 
Προτιμάμε έναν ξένο τραγουδιστή,γιατί μπορούμε να χρησιμοποιήσοουμε την φώνη του ώστε να γράψουμε κάποιο original κομμάτι. 
 

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια? Θα υπάρξει επόμενο single ίσως και κάποιο βίντεο? 
Προσπαθούμε πλέον να κάνουμε ένα Οriginal κομμάτι δικό μας.Αν έρθουνε προτάσεις για single ή καποιο video clip φυσικά είμαστε θετικοί σε αυτό. 
 
Με τι προγράμματα και εργαλεία δουλεύετε στις συνθέσεις σας;
Τα εργαλεία μας είναι: Sequencer το Cubase 5. Απο κει και πέρα έχουμε τα απαραίτητα.Μonitors,microphone,midi.

Αρκετοί ξένοι καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρίες γκρινιάζουν για το διαδίκτυο, αλλά στην περίπτωση σου νομίζω ότι σε βοήθησε αρκετά. Το βλέπεις κι εσύ σαν ένα σημαντικό εργαλείο;
Είναι λογικό.Πλέον οι μεγάλοι παραγωγοί και οι δισκογραφικές «επιβιώνουν» παίζωντας live σε διάφορες χώρες. Στην περίπτωση μας σίγουρα το Internet ανέδειξε τα remix μας.
Αναμφησβήτα πλέον έχει την μεγαλύτερη δύναμη.Αλλά ευχόμαστε κάποτε να περιοριστεί.Για να ξαναζωντανέψει η μουσική βιομηχανία και οι εταιρίες.


Κάτι που θα θέλατε να μεταφέρετε στους αναγνώστες του blog που θέλουν να ασχοληθούν κι εκείνοι με την μουσική;
Το μήνυμα προς όλους τους αναγνώστες είναι να προσπαθούν όλοι για τη μουσική ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί.Η ελληνική σκηνή τον τελευταόο καιρό
έχει δείξει πολύ καλά ανοδικά σημάδια.Και όλο αυτό οφείλεται σε εσάς !
 

Ευχαριστώ πολύ τους Αποστόλη Αναγνώστου και Σπύρο Γκότση για την συνέντευξη και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σ’ ότι και αν κάνουν!
Ευχαριστούμε εσάς για την συνέντευξη και τους αναγνώστες για τον χρόνο που αφιέρωσαν. 

  
 

Find TESI5 @ Facebook


Ακούστε εδώ το επιτυχιόδες I Hate U But I Love U!!!



Like it?????

6 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More