Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Iggy Pop είπε όχι στο American Idol!




O βετεράνος rocker Iggy Pop με αφορμή την εμφάνιση του στο live πρόγραμμα του American Idol, αποκάλυψε πως..
είχε δεχθεί πρόταση από τους παραγωγούς του show για να συμμετάσχει στην 10η σεζόν! 


O 63χρονος Iggy παραδέχτηκε ότι αρχικά «μισούσε» το American Idol, αλλά στην συνέχεια είδε κάποια καλά στοιχεία και ξεχώρισε τις τραγουδίστριες Carrie Underwood και Jennifer Hudson.


Ο Pop επίσης αποκάλυψε ότι η ομάδα παραγωγής του show του είχε προτείνει να αναλάβει τον ρόλο του κριτή για την 10η σεζόν, κάτι που σύντομα αρνήθηκε, δίνοντας την σκυτάλη στον Steven Tyler: «Δεν  μιλήσαμε πολύ, μόνο δυο, τρία τηλέφωνα. Δεν με ενδιέφερε και δεν είχα χρόνο. Μίλησα μαζί τους από περιέργεια. Στην συνέχεια όμως κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να τους κάνω αυτή την δουλειά. Νομίζω ότι ο Steve Tyler είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για κάτι τέτοιο.»


 Όντως ο Iggy Pop παραμένει ένας ακούραστος, πολυάσχολος rocker, καθώς αυτή την εποχή δίνει συναυλίες με μια νέα εκδοχή των Stooges, προς τιμήν του εκλιπόντα κιθαρίστα Ron Asheton, για την ενίσχυση του Ron Asheton Foundation.


Επίσης o τραγουδιστής του "Passenger" ετοιμάζει ένα album με τον κιθαρίστα των Stooges, James Williamson, που όπως δήλωσε θα είναι κοντά στον ήχο του “Raw Power” αλλά και ένα solo  album με μπαλάντες και ηχοχρώματα που παραπέμπουν στον Serge Gainsbourg και στους Beatles! Μέσα στο 2012 θα ακούσουμε τα πρώτα δειγματα των πειραματισμών του τρελό- Iggy!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More