Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Έλλη Κοκκίνου : 2 ατυχήματα λίγο μετά το Greek idol


Ο Ανάδρομος Ερμής φαίνεται πως χτύπησε και την Έλλη Κοκκίνου αφού αργά το βράδυ του Σαββάτου κινδύνεψε η ζωή της- λίγη ώρα αφότου είχαν πέσει οι τίτλοι τέλους του Greek Idol.


Αμέσως μετά το live του Σαββάτου, η Έλλη έπρεπε να πάει αμέσως στο στο Teatro όπου εμφανίζεται μαζί με τον Βασίλη Καρρά. Γι' αυτό το λόγο βγήκε σχεδόν τρέχοντας από τα παρασκήνια. Εκεί την περίμενε αυτοκίνητο με οδηγό, ώστε να φτάσει το συντομότερο δυνατό στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Λίγα λεπτά αργότερο, το όχημα που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, διέφυγε της πορείας του εξαιτίας της ολισθηρότητας του βρεγμένου οδοστρώματος και προσέκρουσε στο διαχωριστικό με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα.
Για καλή της τύχη η 40χρονη τραγουδίστρια φορούσε ζώνη ασφαλείας και δεν έπαθε τίποτα, το αυτοκίνητο όμως έπαθε ζημιά και δεν μπορούσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να κληθεί άλλο όχημα ώστε να μεταφέρει την Έλλη που, όπως ήταν φυσικό είχε υποστεί ένα μικρό σοκ.
Το "κακό μάτι" όμως συνεχίστηκε και στο καμαρίνι της Έλλης: Καθώς ετοιμαζόταν να βγει στη σκηνή, ο μεγάλος καθρέφτης έγινε χίλια κομμάτια από μόνος του- χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More