Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Έλλη Κοκκίνου: Σύντομα η νέα της δουλειά με την υπογραφή του Φοίβου

Η Έλλη Κοκκίνου, άφησε για λίγο το Greek idol και μίλησε στην Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή "Life Style", μεταξύ άλλων, για τη δουλειά της και τα νέα της τραγούδια.
 

Η Έλλη, εμφανώς ανανεωμένη και φρέσκια, δηλώνει ότι είναι πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Εξάλλου, συνεργασία της με τον Βασίλη Καρά αλλά και τα νέα της τραγούδια είναι πολύ επιτυχημένα.
Το "Ερωτεύτηκα", το καινούριο τραγούδι που της έχει γράψει ο Φοίβος, είναι ένα "πάρα πολύ ωραίο τραγούδι, πολύ κεφάτο, θετικό και αισιόδοξο", όπως λέει. Και το κοινό όπως φαίνεται, ανταποκρίνεται σε αυτήν την "αισιοδοξία" καθώς αρχίζει και το ζητά ακόμα περισσότερο. Όπως είπε η ίδια, ο Φοίβος συνηθίζει να εμπνέεται από την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών. Παρ' όλο όμως που δεν είχαν συζητήσει κάτι μαζί, ίσως από αυτά που είχε ακούσει, εμπνεύστηκε το "Ερωτεύτηκα". Μόνο έτσι μπορεί να το δικαιολογήσει η Έλλη Κοκκίνου.

Ενθουσιασμένη, μίλησε και για το νέο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. "Αρχές Απριλίου κυκλοφορεί η ολοκληρωμένη δουλειά", στην οποία οι στίχοι και η μουσική θα είναι του Φοίβου. Αναμένουμε λοιπόν να ακούσουμε τα νέα τραγούδια της Έλλης σε ακόμα μια συνεργασία με τον δημιουργό των επιτυχιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More