Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Miss Kittin στο Blend Club!


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 TO BLEND CLUB, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ CLUBBER.GR, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΔΑ.. DJ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ το MISS KITTIN ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΑ DECKS ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο MIKEE.
■ Entrance:
20 euros until 01:00 (incl. 1 drink)
30 euros after 01:00 (incl. 1 drink)
...
■ Table reservations:
140 euros - 4 people
160 euros - 4 people (VIP area)

6981931626 (mobile)
211 2215122 (out of order until 02/04)
■ Doors open: 00:00
 (BIO)
 Η Caroline Herve γεννημένη στην Γκρενόμπλ που έγινε γνωστή ως Miss Kittin, έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο εμπνευσμένες DJs και φωνές μέσα στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Η φωνητικές της συνεργασίες έχουν παραγάγει δημιουργικές στιγμές στα dancefloors.

Παράλληλα με τον μακροπρόθεσμα συνεργάτη της στις παραγωγές The Hacker, κομμάτια όπως το "Frank Sinatra" και "1982" τους προώθησαν στο προσκήνιο ενώ περαιτέρω συνεργασίες με τον Felix Da Housecat στο :Silver Screen (Shower Scene)", με τον Golden Boy στο "Rippin Kittin", με τον Sven Vath στο "Je t'aime" και με τον T. Raumschmiere στο "The Game Is Not Over", καθιέρωσαν την Miss Kittin σαν ένα μεγάλο αστέρι.

Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της σαν σόλο καλλιτέχνης το "I Com", το 2004, πλυμμηρισμένο από ήχους του jacking Chicago House, skanked-up Dub, αλλοιωμένο Punk και Ηλεκτρονικής Pop, όπως τα singles Professional Distortion, Requiem For A Hit and Happy Violentine όπου εύστοχα εμφανίζονται. 
Η βαριά ανέκφραστη προφορά της πάνω σε techno beats που καθιέρωσε την φήμη της στις προηγούμενες ηχογραφήσεις έχει ανατραπεί από την επιθυμία να τραγουδήσει, να ουρλιάζει, να rap-άρει και να σιγοτραγουδά, τα οποία καταφέρνει να κάνει με άφθονες μερίδες πονηρής εξυπνάδας και λογοπαίγνια και ένα μουσικό τοπίο που ενσωματώνει τόσο τα διαπεραστικά beats όσο και τις μεθυστικές ατμόσφαιρες.
Ωστόσο, για όλες τις κυκλοφορίες και συνεργασίες της, πρώτη και κύρια αγάπη της Kittin παραμένει το DJing. Από την πρώτη επαφή της με τα decks το 1994 το όνομα Kittin εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα flyer στο chill-out χώρο για ένα rave party σε ένα παλιό στρατιωτικό φρούριο στα βουνά. Από εκεί και πέρα η Kittin δεν κοίταξε πίσω.

Παίζοντας σκληρό Techno, rave classics, Chicago, Acid και Detroit Techno η Kittin έχει προχωρήσει σε πιο Leftfield, Electro και ηλεκτρονική ατμόσφαιρα. Μπορεί να παίξει από Prince with Black Dog ή Aphex Twin με ένα νέο Kompakt 12" έχει μια παράξενη και διαισθητική αίσθηση της επιλογής που δεν είναι μόνο η ροή, αλλά και να υποστηρίζει την πρωταρχική αίσθηση ενός party.
Όποιος έχει δει την Kittin να χορεύει πίσω από τα decks ή να αρπάζει το μικρόφωνο στα μέσα του set θα καταλάβει πάρα πολύ καλά ότι αυτή είναι επίσης μια Clubber από καρδιάς. Όπως λέει η Kittin, "Αγαπώ να παίζω δίσκους, είναι πιθανώς το καλύτερο πράγμα που ξέρω να κάνω στη ζωή. Το κάνω γιατί είναι μεγάλη διασκέδαση και με απελευθερώνει." 
Διαμένοντας στο Παρίσι από το 2007, η Kittin κυκλοφόρησε το δεύτερο σόλο άλμπουμ της "Batbox" το 2008, ακολουθούμενο από το δεύτερο άλμπουμ της συνεργασίας της με τον αγαπημένο της μουσικό εταίρο όλων των εποχών The Hacker με τίτλο "Two" το 2009, όπου και τα δύο κυκλοφόρησαν στην δική της δισκογραφική "Nobody's Bizzness". Μετά από την εκτενή live περιοδεία της Miss Kittin & The Hacker, το 2009 σε όλο τον κόσμο, η Kittin είναι σωστά τοποθετημένη ως μία από τις πιο σεβαστούς και αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στη σημερινή χορευτική μουσική. Όσο για το μέλλον; Φαίνεται τέλειο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More