Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Teaser video από το νέο video των Vegas "Φιλί"

Πάρτε μια γεύση από τα γυρίσματα του video και ακούστε το νέο single των Vegas "Φιλί"!


Μετά το smash "Mad About You", οι Vegas παρουσιάζουν το δεύτερο single με τίτλο "Φιλί" από το νέο τους album. Το καλύτερο "Φιλί" μόνο για σας! Hit music!

Vegas - Φιλί. Το νέο single. Κυκλοφορεί τώρα και... κολλάει στα χείλη! Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του video clip..



2 σχόλια:

poli kalo to video clip elpizoume na paei kala opos exoune paei ola ta alla. STO video clip simetexoun kai 7 atoma apo to crew adf the crew apo to aigalew attikhs xoreftes-xoreftries...

PIOI EINAI OI ADF THE CREW:

ADF THE CREW (ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ) ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ.
HIP-HOP,R&B,REGGAETON ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΣΤΟΙΧΟ.
ΣΑΝ CREW ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ GRAFFITI-TAG, ΣΑΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ(όλα τα live είναι αφιερωμένα στον Αδιστακτο), ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ CREW ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ. ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ. KANΟΥΜΕ LIVE ME ONOMATA ΟΠΩΣ: LAVA, OMINUS , PHYROSUN , ΣΚΟΤΑΔΗΣΤΕΣ ,ΜΗΧΑΛΑΡΑΣ κ.α.
ΑΝΑΛΟΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΝΥΧΤΑ LIVE" ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ HIP-HOP, ΥΣΤΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ R&B ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ REGGAETON ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ CREW.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 5 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΤΑ 5 ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ :
1)ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ MC (LEADER KAI ΥΔΡΙΤΗΣ ΤΟΥ CREW)
2)ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ ΜC
3)JOEL MC (ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ) - (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΕΝΙΚΟ)
4)DJILLY MC
5)AΘΗΝΑ (ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-ΦΩΝΗΤΙΚΑ)
ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
www.myspace.com/adfthecrew
MSN: adfthecrew2@hotmail.com & pareisaxtos@hotmail.com

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ (Agelos).ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΝΥΧΤΑ LIVE "Για την μουσικη και την διασκέδαση" ΤΕΥΧΟΣ : 15 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009(σελίδα : 76) ΤΙΤΛΟΣ : ΟΙ NΕΟΙ ADF .

-
Ακόμα έχουμε κάνει live σε περιοχές : Αιγάλεω, Μπουρνάζι, Πειραιά, Μικρολίμανο, Χα'ι'δάρι, Δάσος Χα'ι'δαρίου, Μενίδι, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Μυτηλίνη


ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ :ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ
ΣΤΟ Star channel ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.


Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ ΤV ΣΤΟ Club MESSIAH ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ :Στην παρουσιάστρια Φωτηνή Βαβάτσικου και στην εκπομπή life & style !!Καλοκαίρι 2010

ΟΙ ADF ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ PR :

Ένας τομέας των ADF είναι και η ομάδα των PR - δημοσίων σχέσεων που αποτελείτε από λίγα και επιλεγμένα άτομα.
Μερικά από τα μαγαζιά με τα οποία έχει συνεργαστεί η ομάδα μας ειναι το Sisha club το καλοκαιρινό στο Σ.Ε.Φ. τις Πέμπτες μαζί με την ομάδα των Delux στα party So Delicious την περίοδο 2009.
Ένα ακόμα ήταν το Candy Bar South το καλοκαιρινό Ακτή Ποσειδώνος Παραλιακή τις Δευτέρες μαζί με την ομάδα Gold Riders περίοδος 2010.


OI ADF the crew ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩ :

Tα δύο βασικά μέλη του συγκροτήματος ( ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ - ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ ) βρίσκομασταν καθημερινά σε έναν νέο ραδιοφωνικό σταθμό με το όνομα Χωρίς Όρια ( www.xorisoria.com ) στο internet! Όπου η εκπομπή μας με όνομα ''FROM WEST'' μεταδηδόταν live από Δευτέρα έως και την Παρασκευή και ώρα 00:00 - 03:00 .

Παλαιότερα μερικά από τα πρώτα μας κομμάτια έχουν παίξει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΄΄ATLANTIS records΄΄. Ένα από αυτά είναι το τραγούδι με τίτλο : ΄΄Σ΄ αγαπώ΄΄ στο νούμερο 17 του cd μας from the west - από τη δύση το οποίο και έχει γίνει πρόσφατα video clip.

GRAFFITI - TAG'S :

Πέρα από το συγκρότημα και τους PR σαν ομάδα έχουμε και την ομάδα στον τομέα του GRAFFITI - TAG'S . Ακόμα σαν ομάδα έχουμε λάβει σημετοχή σε διαγωνισμό GRAFFITI που το διωργάνωνε το Family Going Throught Nivo - Thirio στο ΚΟΡΩΠΙ και έχουμε κερδίσει το πρώτο βραβείο με θέμα: EGALEW

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More