Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

O Justin Timberlake επιστρέφει στη μουσική;

"Νομίζω πως θα περνάω αρκετό καιρό στο studio φέτος το καλοκαίρι." δήλωσε ο τραγουδιστής.


Ο Justin Timberlake, που το τελευταίο διάστημα είχε εστιάσει στην υποκριτική του καριέρα, σκέφτεται να επιστρέψει στην παλιά του αγάπη, τη μουσική. "Νομίζω πως θα περνάω αρκετό καιρό στο studio φέτος το καλοκαίρι." δήλωσε στις κάμερες την Κυριακή κατά τη διάρκεια της 83ης απονομής των βραβείων Oscar.

Ο Timberlake, που έχει να κυκλοφορήσει album από το "FutureSex / Love Sounds" του 2006, πρωταγωνίστησε πέρυσι στην προτεινόμενη για Oscar ταινία του David Fincher "The Social Network" και ήδη έχει τρεις ακόμα ταινίες στα σκαριά: "Friends with Benefits" (με την Mila Kunis), "Bad Teacher" (με την Cameron Diaz) και "Now" (με την Amanda Seyfried). Παρολ'αυτά ο 30χρονος star της dance pop δήλωσε ότι όλα αυτά τα projects έχουν ολοκληρωθεί και ότι πλέον είναι... "άνεργος"! "Δεν με έχουν προσλάβει για κάτι άλλο, οπότε σκέφτομαι να βρω εγώ λίγη δουλειά στον εαυτό μου, να κάτσω κάτω και να γράψω επιτέλους μουσική!"
Αν και δισκογραφικά ανενεργός, ο Timberlake έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα τα τελευταία χρόνια - τη Madonna στο "4 Minutes", τον T.I. στο "Dead and Gone", την Ciara στο "Love Sex Magic" και τον Jamie Foxx στο "Winner", ενώ φήμες τον θέλουν να ετοιμάζει κάτι αυτήν την περίοδο με τον Drake.

πηγή: mad.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More