Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Kylie Minogue εναντίον δισκογραφικής εταιρείας!Απογοητευμένη φαίνεται να είναι η Kylie Minogue ύστερα από τις φτωχές επιδόσεις στα charts για τα..
τελευταία της singles από το album “Aphrodite”.

H εντυπωσιακή pop star από την Αυστραλία κατηγόρησε το τμήμα marketing της δισκογραφικής της εταιρείας για λανθασμένη και παλαιομοδίτικη προώθηση των singles “Better than Today”, “Get Outta My Way”.

Σε συνέντευξη της στο Perth Now, είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπεις την Britney Spears να κυκλοφορεί το “Hold It Against Me” και την Lady Gaga το “Born This Way” και την ίδια μέρα τα δυο single να είναι διαθέσιμα προς downloading από το iTunes. Από την άλλη, εγώ πρέπει περιμένω να ξεκινήσουν οι μετρήσεις των charts που γίνονται στην μέση της εβδομάδας, σαν να είμαστε στο 1989.»

Έπειτα συμπλήρωσε: «Εγώ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να κυκλοφορήσουμε επιτυχημένα singles αυτές τις μέρες.  Θυμάμαι ένα promo που έκανα για ένα από τα singles μου και έδειχνε πολύ παλαιομοδίτικο. Κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το διορθώσει.»
πηγή: mtvgreece

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More