Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Το Σάββατο 19 Μαρτίου ο NICK WARREN στο Blend Club!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 TO BLEND CLUB ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ DJS ΤΗΣ HOUSE / PROGRESSIVE ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ..
ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ WAY OUT WEST NICK WARREN. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ DECKS ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ.

■ Entrance:
15 euros until 01:00 (incl. 1 drink)
25 euros after 01:00 (incl. 1 drink)

■ Table reservations:
110 euros - 4 people
130 euros - 4 people (VIP area)

211 2215122, 6981931626

■ Doors open: 00:00
                                 
Like??


         Ποιός είναι ο Nick Warren;

Μπορείτε να το καταλάβεται πότε ο Nick Warren βρίσκετε στα decks. Η μουσική που προέρχετε από αυτόν είναι το τέλειο club mix με τα ρυθμικά percussions και έντονη μουσικότητα, εκρήγνυτε μέσα από τα ηχεία, ταξιδεύοντας όλους με την μελωδία και τους παρασύρει μέσα στον ήχο.


Στο dancefoor, όπου πραγματικά χρειάζεται, το πλήθος βιώνει όλα τα σκαμπανεβάσματα που κάνουν την μουσική του τόσο μοναδική. Νωρίς στο club, θα ακούσετε την δική του deep house εκδοχή, το οποίο διαμορφώνεται, καθώς η διάθεση στο club αλλάζει σταδιακά διαθέσεις, προς σκληρότερες περιοχές, μουσική για εφίδρωση και χάσιμο του εαυτού σας. Γι 'αυτό ο Nick Warren χαίρει τέτοιου σεβασμού, διότι ξέρει πώς να χειρίζεται ένα club, και ένα πλήθος, παραδίδοντας ξανά και ξανά μουσικά μαθήματα. Γιατί είναι αυτό που έχεις όραμα και, εξίσου σημαντικό, την εμπειρία.


Ο Nick, ένας παθιασμένος με τη μουσική που μεγάλωσε με punk, reggae και pop, όπως και τόσοι αλλοι DJS στράφηκε πάνω στη δύναμη της μουσικής house. Ζώντας στο Bristol, έπαιζε μουσική για μερικά χρόνια, πριν αποκτήσει την δική του club βραδιά και τελικά να τραβήξει την προσοχή κάποιων που είχαν το δικό τους συγκρότημα, και του ζήτησαν να εμφανίζεται στις περιοδείες τους πριν απο αυτους, οταν θα πήγαιναν στην Αμερική. Αυτό το group ήταν οι Massive Attack.



Ο ήχος του είναι εντελώς μοναδικός, προέρχεται με τη σφυρηλάτηση σχέσεων με πάρα πολύ καλούς παραγωγούς σε όλο τον κόσμο, τα περισσότερα κομμάτια από το σετ του προέρχονται από νέα.ταλέντα που δεν έχουν ακόμα υπογράψει με δισκογραφικές. Αυτo παρουσιάζεται ακόμα καλύτερα μέσα από τα συνεχή compilations και τις 15νθήμερες
ραδιοφωνικές εκπομπές του, τα Soundgarden.

Έχει επίσης αναλάβει σαν ηγετικό στέλεχος της Hope Recordings ως ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα που του επιτρέπει να εκπροσωπεί τον ήχο που αυτός έχει υπερασπiστεί στο έπακρον.




Ο Nick Warren δεν είναι για να μένει σταθερός, αγαπάει αυτό που κάνει πάρα πολύ για να μένει έτσι, αλλά αυτο το γνωρίζετε ήδη.
Selected discography
Albums
•1997: Way Out West - Way Out West (Deconstruction)
•1997: Global Underground 003: Prague (Boxed)
•1998: Global Underground 008: Brazil (Boxed)
•1999: Back to Mine: Nick Warren (DMC Publishing)
•1999: Global Underground 011: Budapest (Boxed)
•2000: Global Underground 018: Amsterdam (Boxed)
•2001: Way Out West - Intensify (Distinct'ive Breaks Records, Nettwerk)
•2001: Renaissance: Revelation (Ultra Records)
•2003: Global Underground 024: Reykjavík (Global Underground Ltd.) (Billboard Top Electronic Albums #25)
•2004: Way Out West - Don't Look Now (Distinct'ive Records)
•2005: Global Underground 028: Shanghai (Global Underground Ltd.) (Billboard Top Electronic Albums #14)
•2007: Global Underground 030: Paris (Global Underground Ltd.) (Billboard Top Electronic Albums #20)
•2008: Global Underground 035: Lima (Global Underground Ltd.)
•2009: Way Out West - We Love Machine (Hope Recordings)
•2010: Way Out West - We Love Machine remixes (Hope Recordings)
Singles
•1994: Way Out West - "Ajare" (Deconstruction) (UK Singles Chart #52 peak)
•1996: Way Out West feat. Miss Joanna Law - "The Gift" (UK #15) (Deconstruction)
•1996: Way Out West - "Domination" (Deconstruction) (UK #38)
•1997: Way Out West - "Blue" (Deconstruction) (UK #41)
•1997: Way Out West - "Ajare" (re-release) (Deconstruction) (UK #36)
•2000: Way Out West - "The Fall" (Deconstruction) (UK #67)
•2001: Way Out West - "Intensify" (Distinct'ive Breaks Records) (UK #46)
•2002: Way Out West feat. Tricia Lee - "Mindcircus" (Distinct'ive Breaks Records) (UK #39, Billboard Hot Dance Club Play #6)
•2002: Way Out West feat. Kirsty Hawkshaw - "Stealth" (Distinct'ive Breaks Records) (UK #67)
•2004: Way Out West - "Anything But You" (Distinct'ive Records)
•2005: Way Out West - "Don't Forget Me" (Distinct'ive Records)
•2007: "One & Only" (Hope Recordings)
•2008: Way Out West - "Spaceman" (Hope Recordings)
•2009: Way Out West - Only Love (Hope Recordings)
•2010: Way Out West - Future Perfect (Hope Recordings)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More