Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Remix album από την Ke$ha



Η Global superstar Ke$ha θα κυκλοφορήσει το I Am The Dance Commander + I Commander You To Dance: The Remix Album στις 21 Μαρτίου.
Αυτό είναι το πρώτο remix album της Ke$ha και περιέχει DJs όπως τον Switch, τον DJ Skeet Skeet, τον Fred Falke, τον Dave Aude και άλλους, οι οποίοι "έβαλαν" την δικιά τους ξεχωριστή πινελιά στα πιο δημοφιλή τραγούδια από το Animal και Animal + Cannibal, ανάμεσά τους τα "TiK ToK" και "We R Who We R" , όπως επίσης και το "Sleazy" remix στο οποίο συμμετέχει ο Andre 3000 και το ακυκλοφόρητο αγαπημένο τραγούδι στα live "F**k Him He's A DJ".

Το τελευταίο single της Ke$ha "Blow" σκαρφαλώνει πολύ γρήγορα στα charts και η ίδια, αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την πρώτη της Αμερικάνικη περιοδεία της ως Headline Act - την "Get $leazy" tour, η οποία είναι ολοκληρωτικά sold out! Η περιοδεία ξεκίνησε από το Portland στις 15 Φεβρουαρίου και τελειώνει στο Las Vegas στις 7 Μαΐου. Το Spin.com εκθείασε την περιοδεία αποκαλώντας την "...such good, sleazy fun..." και δήλωσε αυτό "You have to give credit where credit is due" και αυτό "The crowd erupted, and the floor pulsed once again as glitter rained down." Η Ke$ha περιοδεύει στα πλαίσια της κυκλοφορίας του Animal + Cannibal, την συνέχεια του πλατινένιου debut album της Animal, το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Νοεμβρίου.

Το 2010 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Ke$ha. Ήταν η καλλιτέχνης του 2010 στο Billboard Hot100 και το smash single της "TiK ToK" επισημοποιήθηκε  ως το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις για το 2010, όπως επίσης ήταν και στο #1 της χρονιάς στο Billboard Hot100. Είχε τρία #1 τραγούδια στο Billboard Hot 100 ("TiK ToK", "Your Love Is My Drug" και "We R Who We R") και το debut album της Animal έχει γίνει πλατινένιο και έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Κέρδισε το MTV EMA στην κατηγορία Best New Act και ήταν υποψήφια για δύο American Music Awards -Artist of The Year και Pop/Rock Favorite Female Artist- και για 3 MTV VMA Awards. Έχει πουλήσει 18 εκατομμύρια tracks & ringtones μόνο στην Αμερική και 23 εκατομμύρια παγκοσμίως, μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και τα 8.5 εκατομμύρια που έχει πουλήσει το smash breakthrough single "TiK ToK". Η IFPI ανακοίνωσε ότι το "TiK ToK" είναι το biggest-selling digital track στο κόσμο το 2010 με 12,8 εκατομμύρια πωλήσεις στα digital stores. Το album της Ke$ha "Animal" έχει γίνει χρυσό, πλατινένιο και πολύ πλατινένιο σε επτά χώρες και είναι το biggest selling debut album για διεθνή γυναίκα καλλιτέχνη το 2010 στην Μεγάλη Βρετανία.

Tracklisting:

01 Blow (Cirkut Remix)
02 The Sleazy Remix (feat. Andre 3000)
03 TiK Tok Untold Remix
04 F**k Him He's A DJ
05 Animal Switch Remix
06 Your Love Is My Drug Dave Audé Club Remix
07 We R Who We R Fred Falke Club Remix
08 Take It Off Billboard Remix
09 TiK Tok Chuck Buckett’s Veruca Salt Remix
10 Blah Blah Blah (feat. 3OH!3) DJ Skeet Skeet Radio Remix



Πηγή: Δελτίο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More