Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Κόντρα Katy Perry - Britney Spears;



Ένας διάλογος στο Twitter ανάμεσα στην Katy Perry και στην Marina Diamantides σχετικά με την τοποθέτηση προϊόντων σε video clip άνοιξε μια νέα media χιονοστιβάδα τις επόμενες μέρες!


Η Marina (από το συγκρότημα Marina And The Diamonds, support στην περιοδεία της Katy Perry) ανέφερε στο μήνυμα της ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιοι...
περιορισμοί στην τοποθέτηση προϊόντων σε videos. H Katy Perry απάντησε: «Ναι, προσπαθήστε να το κάνετε με στυλ και χάρη, όχι τόσο «στα μούτρα σας». Μερικοί καλλιτέχνες δεν νοιάζονται καθόλου γι` αυτό το θέμα.» Λόγω του γεγονότος ότι αυτό το μήνυμα συνέπεσε με την πρεμιέρα του “Hold It Against Me” της Britney Spears, πολλά gossip blogs θεώρησαν ότι η τραγουδίστρια ουσιαστικά αναφέρθηκε στην Britney, χαρακτηρίζοντας την "ξεπουλημένη".


Το πρωί της Τετάρτης, η Katy Perry έδωσε την δική της οργισμένη απάντηση σε αυτούς τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντας τα media “FILTH” (βρώμα):


«Aγαπητά tabloid media ή αλλιώς FILTH, σημειώστε ότι προηγουμένως εξέφρασα μια ανησυχία για την υπερβολική χρήση της τοποθέτησης προϊόντων στα videos, που περιορίζει αρκετά την κινηματογραφική τέχνη ή την αποκλείει εντελώς. Στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης όλοι μας χρησιμοποιούμε προϊόντα στα videos μας, τα χρησιμοποιώ κι εγώ. Μερικές φορές κάνουν καλύτερο ένα video. Άλλη μια φορά, σας παρακαλώ, σταματήστε να προσβάλλετε καλλιτέχνες για την προσωπική σας ικανοποίηση. Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα: «ψέματα, κουτσομπολιά, υπερβολές που οδηγούν στην παρακμή μιας ολόκληρης γενιάς» Don`t mess with Katy…
mtvgreece.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More