Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

David Guetta feat Rihanna: Ένα κολλητικό τραγούδι!

Ο David Guetta έχει δημιουργήσει ένα σερί εντυπωσιακών συνεργασιών με τεράστια απήχηση στα US Charts, που περιλαμβάνει τους Black Eyed Peas, Taio Cruz, Fergie, Madonna, Lil Wayne, Flo Rida.

Τελευταία προσθήκη σε αυτή την επιτυχημένη ομάδα είναι η Rihanna, που χάρισε το φωνητικά της στο single “Who`s That Chick”. Το single αυτό είναι το πρώτο δείγμα από το Greatest Hits album του David Guetta που κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ο ίδιος διηγήθηκε την ιστορία του στο MTV US. Το single βρίσκεται ήδη στην θέση #3 του Billboard Club/Dance Play Songs ύστερα από τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας.

Αρχικά το κομμάτι είχε προγραμματιστεί να συμπεριληφθεί στο album “Loud” της Rihanna αλλά τελικά δεν έφτασε μέχρι το οριστικό tracklist: «Ο αδελφός του Akon, o BU, έκανε την επιλογή ρεπερτορίου για το νέο album της Rihanna και μια μέρα με ρώτησε αν έχω γράψει κάτι καινούριο. Εκείνη την στιγμή ένοιωσα πολύ άσχημα γιατί δεν είχα τίποτα να του παρουσιάσω και απάντησα αρνητικά. Στην συνέχεια όμως έγραψα το “Who`s That Chick” και έπρεπε να βρω ξανά την Rihanna για να το ακούσει. Πήγα να την δώ στο Λονδίνο όπου είχε συναυλία. Την συνάντησα backstage και το άκουσε. Μου είπε κατευθείαν «είναι πολύ ωραίο!» και όταν ξαναβρεθήκαμε στην Αμερική μου έλεγε διαρκώς «αυτό το κομμάτι έχει κολλήσει στο μυαλό μου» και τελικά συμφωνήσαμε να το κυκλοφορήσουμε ως “David Guetta feat. Rihanna” κάτι που είναι μεγάλη μου τιμή!»

Το video του “Who`s That Chick» έχει γυριστεί και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως και το album “One More Love” του David Guetta.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More