Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Οι Blue στην Eurovision

To boy band των Blue επιστρέφει από τον «πάγο» και θα εκπροσωπήσει την Αγγλία στον ετήσιο διαγωνισμό της Eurovision, όπως ανακοινώθηκε από το BBC, ερμηνεύοντας το κομμάτι “I Can”. 
Οι Blue σχηματίστηκαν το 2001, μέτρησαν τέσσερα χρόνια πετυχημένων singles και albums και διαλύθηκαν το 2005. Το 2009 επανενώθηκαν και προχώρησαν στην ηχογράφηση ενός album, μέχρι που το BBC τους ανέθεσε απευθείας την εκπροσώπηση της χώρας τους στην Eurovision.

Ο πρώην manager τους, Daniel Glatman, δήλωσε σε γνωστή βρετανική εφημερίδα: «Οι Blue θα πρέπει να νικήσουν. Οτιδήποτε λιγότερο από την νίκη δεν ανταποκρίνεται στην φήμη τους. Είναι σαν ο Lewis Hamilton να ξεκινά ένα αγώνα δρόμου. Γίνεται αυτόματα το φαβορί, μπορεί όμως και να χάσει.»

Την περασμένη χρονιά, η Αγγλία τερμάτισε τελευταία στην Eurovision, με την συμμετοχή του Josh Dubovie (ποιού;). Η τελευταία φορά που η Αγγλία κέρδισε τον θεσμό της Eurovision ήταν το 1997, με την συμμετοχή του συγκροτήματος Katrina And The Waves και το τραγούδι “Love Shine A Light”.

1 σχόλια:

nC i love blue oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!t l<3u blue!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More