Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το soundtrack του The Vampire Diaries!

To Τhe Vampire Diaries είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες με εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Ένας απο αυτούς είμαι και εγώ για αυτό σκέφτηκα να μοιραστώ την είδηση μαζί σας!
Οι πρωταγωνιστές του, Nina Dobrev Ian Somerhalder και Paul Wesley έχουν αναδειχθεί σε είδωλα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα η δημοφιλής σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της L.J Smith και την επιμέλεια της οποίας έχει ο μετρ του τρόμου Kevin Williamson (Scream 1,2,4- I Know What You Did Last Summer) κυκλοφόρησε το επίσημο soundtrack.

Η μουσική συλογή που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία EMI, βρέθηκε στη νούμερο 1 θέση των Itunes από την ημέρα κυκλοφορίας της.

Περιέχει συνολικά 16 κομμάτια, ανάμεσα στα οποία μουσικά θέματα που δημιούργησε είδικά για τη σειρά ο Michael Suby, γνωστά τραγούδια δημοφιλών καλλιτεχνών όπως οι Placebo και οι Gorillaz που έχουν ακουστεί κατα καιρούς στη σειρά,  καθώς και το κομμάτι “Obsession” της Sky Ferreira που γράφτηκε για τη σειρά.

Το The Vampire Diaries διανύει τον δεύτερο κύκλο του και είναι το πιο δημοφιλες πρόγραμμα στο The CW με μέσο όρο 3.5 εκατομμύρια τηλεθεατές.


πηγή: tralala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More