Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Διαλύονται οι Paramore;

Δύο μέλη αποχώρησαν από το συγκρότημα...
O κιθαρίστας των Paramore Josh Farro και ο drummer Zac Farro, δύο από τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας, αποχώρησαν αυτό το Σαββατοκύριακο από το συγκρότημα.


Τα εναπομείναντα μέλη των Paramore, Hayley Williams, Jeremy Davis και Taylor York, ανακοίνωσαν την είδηση μέσα από ένα post στο επίσημο site των Paramore paramore.net: "Πριν από μερικούς μήνες, ο Josh και ο Zac μας ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από το συγκρότημα, μετά τη συναυλία μας στο Orlando την προηγούμενη Κυριακή. Κανείς μας δεν σοκαρίστηκε, τον τελευταίο χρόνο ήταν εμφανές ότι δεν ήθελαν να μας ακολουθήσουν πια. Θέλουμε ο Josh και ο Zac να κάνουν ό,τι τους κάνει χαρούμενους και αν αυτό σημαίνει να μην είναι μαζί μας, εμείς θα στηρίξουμε την απόφασή τους και θα ελπίζουμε να βρουν αλλού την ευτυχία."


Η Hayley, o Jeremy και ο Taylor υποσχέθηκαν στους fans τους ότι θα παραμείνουν μαζί και ότι θα πραγματοποιήσουν, όπως είχαν ανακοινώσει, μεγάλη περιοδεία στην Νότια Αμερική.


"Κοιτάζοντας πίσω, αυτό που πραγματικά μετράει είναι οι καλές στιγμές. Οι φωτογραφίες που έχουμε αγκαλιασμένοι όλοι μαζί, οι ατέλειωτες ώρες μέσα στο van, τα δικά σας πρόσωπα όταν τραγουδάτε μαζί μας στα live. Ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ανυπομονούμε για ακόμα καλύτερες στιγμές και ελπίζουμε να σας βρούμε εκεί, μαζί μας." - Με αγάπη, Hayley, Jeremy & Taylor - Paramore.

πηγή: mad.tv 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More