Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Οι Westlife επιστρέφουν!

Οι Westlife, το διάσημο boyband από την Ιρλανδία, επιστρέφει στις 14 Νοεμβρίου με νέο album, με το πρώτο single "Safe" να κυκλοφορεί μια εβδομάδα νωρίτερα...
Στο 11ο album της καριέρας τους, οι Westlife συνεργάστηκαν με τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό John Shanks ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια έχει "βάλει το χέρι του" σε πολλά επιτυχημένα album όπως το "Lost Highway" των Bon Jovi, το "Never Gone" των Backstreet Boys και το "Breakaway" της Kelly Clarkson. Οι συνολικές πωλήσεις των album στα οποία έχει συνεισφέρει έχουν ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια ενώ έχει και 43 Νούμερο 1 hits!

Ήταν επίσης ο παραγωγός "κλειδί" για το πολύ-πλατινένιο comeback album το 2006 των Take That, από το οποίο το smash hit "Patience" έφθασε στην κορυφή του UK Singles chart, μπήκε στα charts 15 χωρών και κέρδισε και Brit Award. Ξαναδούλεψε μαζί τους και στο επόμενό τους album το "The Circus".
Το "Safe" έκανε πρεμιέρα στο Βρετανικό X Factor και ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα της Αγγλίας και της Ιρλανδίας, ενώ εσείς μπορείτε να το ακούστε εδώ!

πηγή: mad.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More