Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

To bachelor party της Katy Perry!!!

Το Las Vegas επέλεξε η Rihanna για να διοργανώσει το bachelor party της κολλητής της Katy Perry, που ως γνωστόν παντρεύεται σε μερικές εβδομάδες τον Βρετανό κωμικό και παρουσιαστή Russel Brand....

Αν και η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την μέλλουσα νύφη, η μέρα πριν το ταξίδι στο Las Vegas ήταν επεισοδιακή, αφού ο Russel Brand συνελήφθη για επίθεση σε paparazzo που πέτυχε το ζεύγος στο αεροδρόμιο του Los Angeles και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία... κάτω από το φόρεμα της Katy Perry!
Παρ'όλ'αυτά η Katy ταξίδεψε κανονικά για να μη χάσει το bachelor και όπως φρόντισε να ενημερώσει η ίδια μέσω twitter τα πέρασε τόσο καλά που την επόμενη μέρα αισθανόταν πως χρειαζόταν... καινούργιο συκώτι!

Αρχικά, οι δύο popstars και η παρέα τους άραξαν στην πισίνα του Hard Rock Hotel & Casino, ενώ το βράδι πήγαν (με λιμουζίνα, εννοείται!) στο MGM Grand για να δουν την παράσταση του Cirque du Soleil (φωτό). Η βραδιά συνεχίστηκε στο XS nightclub μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρά το ξεφάντωμα με τις φίλες της η Katy δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί στο twitter της τον μέλλοντα σύζυγό της για τη συμπεριφορά του απέναντι στον αδιάκριτο φωτογράφο... Πηγή: mad.tv


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More