Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Sneak Peak από το νέο video του Μύρωνα Στρατή!

Το τέταρτο single, "Σκοτεινή μου Πλευρά" από τον δίσκο του Μύρωνα Στρατή "Τώρα είναι αλλιώς" οπτικοποιήθηκε από την ταλαντούχα, νέα σκηνοθετική ομάδα των Δημήτρη Πλατανιά - Γιάννη Παπαδάκου.
Ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο, ένα ξενοδοχείο και ένα υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και ένα εστιατόριο Αμερικάνικου τύπου της δεκαετίας του ΄60 είναι μόνο μερικά από τα μέρη που εκτυλίσσεται το videoclip.  Συμπρωταγωνίστρια του  Μύρωνα Στρατή, η  Μαίρη Συνατσάκη. Συμμετέχουν τα μέλη της μπάντας του, Πλάτωνας Καπρίδης και Αλέκος Κούρτης αλλά και πολλοί ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη.
Οι ρυθμοί του videoclip είναι καταιγιστικοί και η ατμόσφαιρα θυμίζει καλοφτιαγμένη ταινία δράσης στην οποία ο Μύρωνας Στρατής έχει για πρώτη φορά έναν σκοτεινό ρόλο, κόντρα σε αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν 10 Σεπτεμβρίου, διήρκησαν συνολικά 12 ημέρες και σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας το video clip καθώς και την οκτάλεπτη "extended version" του. Συντονιστείτε!

Απολαύστε εδώ ένα μικρό δείγμα από το videoclip!!

 πηγή: mad.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More