Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Rihanna και Nicki Minaj ετοιμάζουν ντουέτο

Ενώ απομένει μόνο ένας μήνας και κάτι μέχρι την κυκλοφορία του νέο album της Rihanna "Loud" , η διάσημη popstar από τα Barbados παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Capital 95,8 του Λονδίνου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με το νέο hot όνομα της hip-hop Nick Minaj...
"Έχει τρομερή ενέργεια, έχει "αυτό το κάτι". Είναι αληθινή star και γιαυτό την αγαπάει ο κόσμος. Είναι ωραία παρουσία, γράφει ωραίους στίχους, τραγουδάει ωραίες μελωδίες. Η Nicki δεν ραπάρει απλά, γράφει και τραγούδια. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μέσω SMS. Ανταλλάζαμε ένα σωρό μηνύματα μέχρι να δούμε πώς θα συνδυάζαμε τα προγράμματά μας - ήμασταν και σε διαφορετικά μέρη!"

Η Rihanna αποκάλυψε επίσης ότι το τραγούδι στο οποίο συνεργάστηκε με την Nicki MinajRaining Men" αλλά τόνισε ότι δεν μοιάζει καθόλου με το γνωστό dance anthem των 80's.
λέγεται "

H Nicki Minaj είχε ανακοινωθεί αρχικά ως support της Rihanna στην περιοδεία "Last Girl On Earth Tour" μαζί με την Ke$ha, αλλά τελευταία στιγμή αποχώρησε, για να ολοκληρώσει το album της.

πηγή: mad.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More