Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Άννα Βίσση & Σάκης Ρουβάς: τι είπαν για τη συνεργασία τους

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς έδωσαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό Life & Style, λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα τους στο Αθηνών Αρένα....
"Αν με ρωτούσες αν θα ήθελα να είμαι τώρα είκοσι χρονών, χωρίς όμως το μυαλό που έχω αυτήν τη στιγμή, θα απαντούσα όχι. Μετά τα τριάντα άλλωστε, είμαστε όλοι συνομήλικοι, δεν είχε πει και η Βλαχοπούλου;" δηλώνει η Άννα Βίσση. Μιλώντας για τον Σάκη Ρουβά αναφέρει: "Αυτό που θαυμάζω σε αυτό το παιδί είναι η εντυπωσιακή εξέλιξη που είχε μέσα σε αυτά τα χρόνια. Όχι μόνο στη φωνή του, αλλά και στον τρόπο που ανοίχτηκε προς τον κόσμο."


Ο Σάκης Ρουβάς εξίσου ενθουσιασμένος για την συνεργασία τους δηλώνει στο περιοδικό: "Ανυπομονώ να ξανατραγουδήσω με την Άννα. Είναι απίστευτο, αλλά δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρεθήκαμε μαζί στην ίδια πίστα, παραμένει ακριβώς η ίδια. Θα γίνει χαμός στο Αθηνών Αρένα φέτος!"


H Άννα Βίσση μίλησε και για την συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα: "Τελικά τον είχα μεγάλη ανάγκη. Και με είχε μεγάλη ανάγκη και εκείνος. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε τέλεια." Όπως αναφέρεται στο Life & Style, το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας, θα είναι dance και θα λέγεται "Αγάπη Είναι, Εσύ".


Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του Life & Style που κυκλοφορεί.

πηγή: mad.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More